Biologische wijnproeverij 8 september, Papendrecht

Rode wijn in glas GrootGenot.com

Zaterdag 8 september, 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Papendrecht

Graag nodigen we u uit voor onze biologische wijnproeverij. Ervaar de unieke smaken van onze biologische, biodynamische en sulfietvrije wijnen. We openen verschillende wijnen die u niet dagelijks tegenkomt. De proeverij vindt plaats in huiselijke sfeer en laagdrempelig. Uw kinderen zijn van harte welkom*.

Wijnen die we openen

Witte wijn

Delmas: Chardonnay 2014

Een zeer volle biologische Chardonnay met een goud-gele kleur. In het glas een beetje stroperig, en in de mond proef je de heerlijke vette smaak van de Chardonnay. Het is een complexe wijn met lange afdronk waarin de smaken vanille, perzik en ananas te herkennen zijn.

Turner Pageot: Le Blanc 2017

Een rijke, volle, krachtige biologische, biodynamische witte wijn, die smaakt naar rijp fruit. Een wijn met een lange lengte die eindigt met een mineraal, licht zoute smaak.

Rosé wijn

Costes-Cirgues: Point du Jour 2017

Heerlijke fruitige biologische, biodynamische én sulfietvrije rosé met aardbeien-, kersensmaak en een twist van citrus. De lange afdronk en heerlijk smaak maken deze rosé tot een goede metgezel bij gerechten.

Turner Pageot: 48H 2016

Is het een rosé of een licht rode wijn? Het is in ieder geval vol, fruitig en het heeft lichte tannines. Een wijn die u zult verrassen! Van het wijnhuis Turner Pageot. Biologisch en biodynamisch.

Rode wijn

Costeplane: Merlot 2014

Robijn-rood gekleurde biologische, biodynamische wijn met donkerrode nuances. Fris in de neus, maar in de mond proef je kersen en bloemen. Een expressieve wijn. De frisse afdronk maakt het tot een plezierige wijn voor alle omstandigheden.

Turner Pageot: Le Rouge 2015

Een diep paars gekleurde biologische, biodynamische rode wijn. Je ruikt kersen en rood fruit. Deze wijn is zacht van smaak. Het heeft medium tot stevige tannines. Je proeft rood fruit zoals frambozen en een lichte bloemen smaak. Een traditionele rode wijn uit Zuid-Frankrijk.

Domeco de Jarauta: Viña Marro 2016, Rioja, Spanje

Een zijdezachte biologische rode wijn, met verfijnde tannines door de houtrijping.

We stellen het op prijs als u zich voor de wijnproeverij wilt aanmelden, last minute mag ook. Dit kan door middel van het onderstaande formulier, telefonisch (06 51213113), via Whatsapp, of per mail. We zien u graag zaterdag 8 september tussen 15-18 uur in Papendrecht.

Grootse Groet,
Piet, Ilonka, Maurice en Angelique

* We zien uw kinderen graag op onze proeverij, maar we schenken pas vanaf 18 jaar.

Noot: Betaling kan contant of per pin. Bestellen mogelijk vanaf 1 fles.

Klik hier voor de overige wijnproeverijen dit jaar. 
Meer informatie over onze wijnproeverijen vindt u hier. 

Vul hieronder uw gegevens in en meld u vast aan!


Deprecated: category_link is verouderd sinds versie 2.5.0. Gebruik in plaats daarvan term_link. in /domains/grootgenot.com/DEFAULT/wp-includes/functions.php on line 5088
Dit bericht is gepost in Wijnproeverij. Bookmark de link.

Geef een reactie

WhatsApp chat