Biologische wijnproeverijen in oktober

bio wijnproeverij GrootGenot.com

Kom gezellig langs tijdens een van onze wijnproeverijen in oktober. We organiseren er één in Lelystad en één in Spaarndam. Tot dan!

Zaterdag 6 oktober, 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Brederode 52, Lelystad

Op 6 oktober vindt onze jaarlijkse ‘Exclusieve Proeverij’ plaats. Wij zorgen, naast de verschillende kazen die we altijd hebben, ook voor een klein hapje die lekker is bij de wijnen die we openen.

We hebben een lijst samengesteld met prachtige wijnen. Waaronder bijvoorbeeld een mousserende wijn om te onthouden…, een volle Chardonnay en een donkerrode(!) rosé. Maar ook rode wijnen van licht, kruidig, tot vol en rond. Allemaal biologisch, merendeel biodynamisch en een aantal ook zonder toevoeging van sulfiet. 

Komt u ook proeven? Laat het ons s.v.p. even weten via de mail, Whatsapp of via onderstaand formulier.

Zaterdag 13 oktober, 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Rijnlandhuis, Spaarndammerdijk 23a, Spaarndam

Op zaterdag 13 oktober zijn we te vinden in het Rijnlandhuis in Spaarndam. We zijn uitgenodigd door de eigenaren van Helder Huis om op deze speciale locatie een proeverij te verzorgen. Zoals u van ons gewend bent is deze proeverij ook in huiselijke sfeer.

Graag nodigen we u uit voor een van onze biologische wijnproeverijen. Kom langs en ervaar de unieke smaken van onze biologische, biodynamische en sulfietvrije wijnen. We openen altijd verschillende wijnen die u niet dagelijks tegenkomt. De proeverij vindt zoals gezegd plaats in huiselijke sfeer en is laagdrempelig. Uw kinderen zijn van harte welkom*.

We stellen het op prijs als u zich voor de wijnproeverij wilt aanmelden, last minute mag ook. Dit kan door middel van het onderstaande formulier, telefonisch (06 51213113), via Whatsapp, of per mail. We zien u graag zaterdag 6 oktober in Lelystad of 13 oktober in Spaarndam.

Grootse Groet,
Piet, Ilonka, Maurice en Angelique

* We zien uw kinderen graag op onze proeverij, maar we schenken pas vanaf 18 jaar.

Noot: Betaling kan contant of per pin. Bestellen mogelijk vanaf 1 fles.

Klik hier voor de overige wijnproeverijen dit jaar. 
Meer informatie over onze wijnproeverijen vindt u hier. 

Vul hieronder uw gegevens in en meld u vast aan!

WhatsApp chat