Bio wijnproeverijen

Onze bio wijnproeverijen

Wilt u eerst graag onze bijzondere bio wijnen proeven, voordat u ze gaat bestellen? Meldt u zich dan vast aan voor onze proeverijen. Momenteel is dit nog niet mogelijk, we hopen in juni weer proeverijen te kunnen organiseren. We houden u op de hoogte via deze website of via onze nieuwsbrief

De wijnproeverijen bij ‘Groot Genot’ staan allemaal in het teken van genieten! We proberen u een beetje het gevoel mee te geven van het heerlijke leven in Frankrijk. Wij willen u graag de wijnen laten proeven, waar wij zo van onder de indruk zijn. Aanwezigheid verplicht niet tot aankoop, maar wij denken dat de wijn u zo goed zal bevallen, dat u het toch niet kunt laten een flesje mee te nemen of te bestellen. Neemt u ook is een kijkje bij alle natuurlijke accessoires, zoals zepen van Marius Fabre en heerlijke huisgeuren van Collines de Provence, die wij tijdens de proeverijen verkopen. Er zit vast wel iets voor u tussen.

 

Aanmelden bio wijnproeverij

De wijnproeverijen in 2021

We durven ze eigenlijk nog niet definitief in te plannen… Iedere keer dat we nieuwe plannen maken, wordt er door de overheid anders bepaald. We geven daarom een indicatie van wanneer we de proeverijen zullen inplannen. We willen namelijk eerst naar Frankrijk om nieuwe wijnen te halen, zodat u ook het nieuwste van het nieuwste kunt proeven.

Als alles weer mogelijk is organiseren we half juni, half september en eind november proeverijen. We gaan ook weer kijken naar de mogelijkheden van een proeverij in Spaarndam.

Blijf op de hoogte

Wilt u van te voren een berichtje ontvangen met de details, mail dan naar info@grootgenot.com of vul uw e-mail adres in onder het kopje nieuwsbrief (rechts voor desktop en onder op mobiele apparaten).


Wijnproeverij bij u thuis

Naast de wijnproeverijen in huiselijk sfeer in Lelystad en Papendrecht bieden we nu ook wijnproeverijen bij u thuis aan.

Een proeverij bij u thuis kan bestaan uit:

Proeverij: Wijnproeverij*) van 2 uur bij u thuis of op locatie**)
Wijnen: -1 mousserende,
  – 1 witte,
  – 1 rosé,
  – en 4 rode wijnen.
Kazen: Diverse kazen, afhankelijk van aantal personen meer soorten
Accessoires: – Glaswerk en andere benodigde attributen
  – Proeflijsten
  – Presentatietafel
Overige: Reiskosten tot en met 80 km vanaf Lelystad
*) Wij schenken niet aan personen die wettelijk geen alcohol mogen drinken.
**) U bent zelf verantwoordelijk voor de gekozen locatie en of een extern bedrijf wijnen mag schenken en eventueel verkopen.

Er moet rekening worden gehouden met ca. 1 uur opbouw en 0.5-1 uur afbouwtijd.

Prijzen

Prijzen: tot 15 personen:   € 40 incl. BTW p.p.
  16 – 30 personen: € 33 incl. BTW p.p.
  31 – 45 personen: € 26 incl. BTW p.p.

Er is geen aankoopverplichting. Mocht een van de deelnemers wel een bestelling willen plaatsen dan bieden we de volgende kortingsactie:

  • Bij aankoop van zes tot en met elf flessen: € 5 (op de totale verkooplprijs incl. BTW) p.p.
  • Bij aankoop van twaalf flessen of meer: € 10 (op de totale verkoopprijs incl. BTW) p.p.

Tijdens de proeverij vullen wij het glas per wijn ongeveer 1 cm, dat ruim voldoende is goed te kunnen proeven. De eventuele overgebleven wijn blijft bij u achter om nog verder te kunnen genieten. (Houdt er dan wel rekening mee dat wij het glaswerk mee terug nemen.) Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen dan kunt contact opnemen via e-mail: info@grootgenot.com of bellen met Ilonka 0651213113 of Angelique 0623045349. https://grootgenot.com/over-ons/contact/

Geef een antwoord

WhatsApp chat