Levering

Levering geschiedt gewoonlijk binnen 1-7 werkdagen na ontvangst van de betaling en in overleg met de opdrachtgever, tenzij anders overeengekomen. Indien Groot Genot niet binnen deze termijn kan leveren, wordt aan de opdrachtgever de optie geboden ofwel in te stemmen met latere levering, ofwel de order te annuleren.
Op maandag en zondag vinden er geen leveringen plaats. Levering op elk adres binnen Nederland (met uitzondering van postbussen).

Heb je de producten voor een bepaalde datum nodig, neem dan contact met ons op: 0651213113 of via info@grootgenot.com.

Betaling

Gelieve het volledige bedrag binnen twee weken over te maken onder vermelding van uw naam, plaats en ordernummer.

Bank: Rabobank
Stad: Sint Odiliënberg
Rekeninghouder: Groot Genot
IBAN: NL39RABO0152286055
BIC: RABONL2U
BTW: NL114568686B01
KVK: 32157970

Postnl

Pakket ontvangen met Postnl

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden, wordt het standaard bij uw buren afgeleverd. Als dit niet lukt, dan krijgt u van de chauffeur een bericht met een ‘Niet-thuis-code’. Met deze code kunt u op de website www.postnl.nl/ of in de Postnl app een keuze maken voor een tweede pakketbezorging. Wilt u het pakket liever bij uw buren of op het Postkantoor laten bezorgen? Die keuze kunt u zelf maken. Maakt u geen keuze voor een tweede pakket bezorging? Dan wordt uw pakket de volgende werkdag bij u bezorgd. Eenvoudig en handig!

Met uw postcode en huisnummer kunt u bekijken hoe laat u de chauffeur kunt verwachten. Dit kan tot drie dagen vooruit. Was u niet thuis toen uw pakket werd bezorgd? U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Pakket ontvangen op het oorspronkelijke adres op een andere dag tot vijf dagen vooruit
  • Pakket ontvangen bij uw buren met dezelfde postcode
  • Pakket ontvangen bij uw buren met dezelfde postcode en op een andere dag
  • Pakket bezorging op een PostNL Postkantoor bij u in de buurt
  • Pakket afhalen PostNL Postkantoor

Wanneer zowel u, als de buren bij de tweede aanbieding van uw pakket niet thuis zijn kunt u met het de ‘Niet-thuis-code’ van de chauffeur de zending afhalen. U heeft hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar de afzender.

Aangetekend pakket met Postnl

U heeft extra zekerheid wanneer u de zending aangetekend laat versturen. Uw zending is verzekerd tot € 500, – voor verlies of beschadiging u moet tekenen voor ontvangst.

Volg uw zending met Postnl

Track & TraceTrack & Trace is een handige manier om uw pakket of zending te volgen. Door het invullen van een nummer en een postcode op deze pagina bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending. Na een paar handelingen weet u precies waar uw pakket zich bevindt.

http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/

Afhalen op afspraak

Na ontvangst van uw betaling, is het mogelijk uw bestelde producten af te halen in Sint Odiliënberg. Dit gaat op afspraak. Hier zijn (uiteraard) geen kosten aan verbonden. Als u deze mogelijkheid heeft gekozen wordt er na ontvangst van betaling contact met u opgenomen door middel van mail of telefoon om een geschikt tijdstip af te spreken.

Reclamaties

De opdrachtgever heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient de opdrachtgever Groot Genot daarvan zo spoedig mogelijk en bij voorkeur binnen vijf werkdagen, doch uiterlijk binnen veertien dagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

Indien de opdrachtgever een product, om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, heeft de opdrachtgever het recht de overeenkomst binnen tien werkdagen na aflevering te ontbinden en het product binnen voornoemde termijn aan Groot Genot te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de (plastic) verzegeling op de verpakking niet is verbroken, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzending voor de rekening van de opdrachtgever komen.

Reclamaties over vermissing aangaande leveringen, die op het verzoek van de opdrachtgever niet overhandigd zijn, maar op een alternatieve locatie zijn achtergelaten, zoals bijvoorbeeld voor de deur of in de tuin, worden door Groot Genot niet-ontvankelijk verklaard indien uit de vervoersbescheiden blijkt dat de levering wel degelijk heeft plaatsgevonden.

Zie ook onze algemene voorwaarden.