Trotse sponsor van het maatschappelijke evenement ‘Proef de smaak van Lelystad’

Dit jaar zijn wij trotse sponsor van het sociale evenement ‘Proef de smaak van Lelystad’ op 17 mei. Wij leveren onze heerlijke biologische, biodynamische Chardonnay van Costeplane en de exclusieve biologische, biodynamische en sulfietvrije rode wijn gemaakt van de Mourvèdre druif, ‘Le Parrain’ van het wijnhuis Costes-Cirgues.

Het diner wordt in samenwerking met het Werkbedrijf Lelystad en Lelystadse chef-koks mogelijk gemaakt. Het Werkbedrijf Lelystad wordt voor 1 dag omgetoverd tot een maatschappelijk sterrenrestaurant. Lelystadse chef-koks zetten hun talent belangeloos in om samen met leerling-koks van praktijkonderwijs de Steiger een verrassend menu te bereiden met uitsluitend Lelystadse producten. Daar horen onze wijnen dus ook bij!

Als u wilt bijdragen aan deze onvergetelijke werkervaring en genieten van een heerlijk diner bereid met uitsluitend Lelystadse producten en onze wijnen? Bestel nu uw kaarten om uw relaties uit te nodigen, medewerkers te bedanken of uw familie kennis te laten maken met Lelystad.

Kaarten voor het 4-gangen diner, inclusief welkomstcocktail en wijn zijn te koop voor €75,- en te bestellen via: info@lelystadseuitdaging.nl. Er is plaats voor 100 personen. Het is mogelijk om losse kaarten te bestellen en per tafel te boeken. Meer informatie over het evenement kunt u vinden op lelystadseuitdaging.nl/proef-smaak-lelystad-koop-nu-kaarten-smaakvolle-uitdaging-2e-editie-lelystadse-sponsordiner-2/.

Een impressie van de avond

In de pers

Geef een reactie

WhatsApp chat